Wij mochten voor jullie de game Infernal: Hell’s Vengeance op de Xbox360 testen. Lees verder om te zien wat wij van deze game vonden.Een aparte intro gaat vooraf aan de game. Een monnik die er erg scary uitziet, staat met zijn rug naar Lennox, het personage uit deze game. Helaas voor de monnik loopt het verhaal niet helemaal goed af en hij verdwijnt op mysterieuze wijze. Helaas ben ik er niet in geslaagd erachter te komen waarom de monnik verdwijnt.Jij speelt als Ryan Lennox, een voormalig agent van het licht. Lennox is door omstandigheden op het slechte pad terecht gekomen. Je mag één level de goodguy spelen waarna je vervolgens vanaf level 2 de slechterik wordt. Eigenlijk is deze wissel van goed naar kwaad niet helemaal de bedoeling. Lennox krijgt een aanbieding van de duivel en bekeert zich dan. Helaas voor Lennox krijgt hij het niet gemakkelijk. Lichtagenten van de goede kant proberen hem te vermoorden. Hem wordt gezegd te vluchten voor zijn leven. Jij moet ontsnappen aan het leger van licht.

Graphics, Besturing en OptiesDe game vindt ik er grafisch niet optimaal uitzien. De personages zien er heel onrealistisch uit en de game-omgeving is moeilijk in je op te nemen. Ook de besturing is niet optimaal. De acties die je kunt uitvoeren zijn minimaal. Het schieten wil dan ook niet erg hard lukken. Waar ik op richt? Vraag het me niet. De game kent geen checkpoints of savemogelijkheden. Wat niet handig is, als het je een keer niet lukt. Je moet het dus allemaal in één keer goed doen.

HealthMijn gamepartner in crime maakte al de opmerking: “op mij zijn meer kogels afgevuurd dan in een oorlogsgame en nog sta ik nog rechtop”. Dit komt op mij ontzettend ongeloofwaardig over. Als oud Counter-Strike chick weet ik wel dat je maar een paar kogels nodig hoeft te hebben om iemand neer te halen. Hierbij heb je nog niet genoeg aan een huls. Behoorlijk ongeloofwaardig.

MeningHelaas laat de game veel te wensen over. Ik kan niet positief zijn over deze game, zo ook mijn gamepartner in crime niet. Na Fairytale Fights had ik verwacht dat dit weer een leuke game zou zijn van dezelfde uitgever. Jammer genoeg valt de game me erg tegen.

Score– Gameplay: 4/10- Fun: 3/10- Levensduur: 3/10- Graphics: 3/10- Geluid: 5/10- Orginaliteit: 3/10Reviewerscore volgens de reviewer: 3,5InformatieUitgever: PlaylogicPlatform: Xbox360Prijs: €49,99

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.