Bezit jij een illegale kopie van Modern Warfare 2 of een ander gekopieerd Xbox 360 spel? Dan zul je hem binnenkort niet meer kunnen spelen!Microsoft heeft gezegd actief op jacht te zijn naar illegale activiteiten op de Xbox 360 om de game-industrie te beschermen. Ze zullen er sterk tegen optreden als het verwant is met hun services en producten.

Mircosoft wrote
“All consumers should know that piracy is illegal and that modifying their Xbox 360 console to play pirated discs violates the Xbox Live terms of use, will void their warranty and result in a ban from Xbox Live.”

Het enige voordeel van illegale games is dat je geen €50 á €60,- meer hoeft te betalen maar zoals je ziet komt de aap altijd uit de mouw! Ook heb je geen recht meer op je garantie zodra je jou Xbox laat ombouwen. Wanneer je gebanned wordt heb je geen toegang meer tot Xbox Live en ben je “gedoomd” om in je ééntje of tegen de computer te spelen. De enige manier om van die ban af te komen is een hele nieuwe Xbox 360 kopen! Je maakt ook langzaam kapot wat je lief is, juist, de game ontwikkelaars. Zij zullen stoppen als er geen geld meer in het laatje komt door de piraterij en dan zit je zelf met een console waar geen nieuwe games meer voor uit komen.Piraterij maakt meer kapot dan je lief is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.