Ik had er ook zo mijn vraagtekens bij, maar hij blijkt echt te bestaan: een knuffelbeest als controller. Zoink Games (een Zweedse ontwikkelaar) heeft een toevoeging voor de Wii Remote aangekondigd bij hun volgende game: WiiWaa. Het is een kinderspel waarin je allerlei minigames speelt. Het beestje waarmee je speelt is hetzelfde als je knuffelbeest.

De Wii Remote moet in het knuffelbeest geplaatst worden, waarna de game met het knuffelbeest bestuurd kan worden. De knuffel kan springen, schudden, bewegen en andere acties uitvoeren. Of het ook echt goed werkt is nog niet bekend, maar dit is zeker wel de leukste controller ooit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.