Shoppen en boodschappen doen, zijn volgens vele de typische (huis)vrouwen taken. Er zijn altijd uitzonderingen natuurlijk. Maar voor de fans van de IKEA en Albert Heijn zijn er iPhone applicaties uitgebracht die een hoop leuks brengen…IKEADeze applicatie is er momenteel alleen nog maar voor de mensen die de taal Spaans enigszins beheersen. Ik snap niet waarom ze dan een Spaanse variant uitgeven, als IKEA zelf uit Zweden komt en vele onder de wereldbevolking Engels beheersen. Maar het kan zijn dat een willekeurige developer heeft besloten deze (niet-officiële) applicatie zelf te maken. Alle artikelen zijn wel in Euro’s weergegeven. De applicatie bevat de IKEA gids van 2010 en geeft je de mogelijkheid om de stijl die bij jou past weer te geven aan de hand van een aantal vragen.

wrote
Bij het opstarten zie je twee mogelijkheden: • Coloca tu Mueble: waarbij je meubels in de catalogus kunt bekijken. Zie je iets dat in jouw huis past, dan open je de camera en kun je het object virtueel in de kamer neerzetten. Realistisch ziet het er niet uit, maar je krijgt wel een idee hoe het eruit gaat zien.• Descubre tu Estilo: waarbij je je eigen stijl kunt ontdekken door steeds uit twee meubels te kiezen. Kies je vooral strakke meubels, dan zal de applicatie concluderen dat je van een moderne stijl houdt.

Deze IKEA catalogus van 2010 hier te downloaden en is gratis.

Albert Heijn’s AppieDeze iPhone applicatie moet het makkelijker maken om je boodschappen te doen. Dit kan omdat het de oude boodschappen, die je met je bonuskaart hebt afgerekend, herkent. Deze applicatie genaamd Appie bevat ook nog eens 8000 recepten. Appie heeft verschillende functies, de belangrijksten zijn: Mijn Lijst, Producten, Recepten en In de Appie.Je maakt je eigen boodschappenlijstje, zodat je weet wat je allemaal moet halen. Wat wel handig is, is dat je als je een lekker recept hebt gevonden de producten op je boodschappenlijst kunt plaatsen. Zo weet je meteen wat je allemaal mee moet nemen. De recepten komen uit de Allerhande, dit tijdschrift kun je gratis meenemen uit jouw plaatselijke AH winkel. Download deze gratis applicatie hier.Voor meer informatie over deze Appie iPhone applicatie verwijs ik je naar deze website: http://www.ah.nl/appie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.