Youdagames ken je wellicht van hun online games, die ook online verkocht worden. Deze casual games kom je op verschillende websites tegen maar daar komt in een samenwerking met casual game uitgever Denda een ommekeer in.Denda en Youdagames hebben hun handen ineen geslagen en gaan de Youdagames in de Benelux uitbrengen.

wrote
“Denda is marktleider wat betreft de retail verkoop van casual games in de Benelux. De games van Youdagames hebben wereldwijd reeds bewezen online zeer succesvol te zijn. Deze combinatie zorgt voor een ijzersterke samenwerking van eigen bodem, welke hopelijk resulteert in nog meer enthousiaste spelers van onze games in de Benelux”, aldus Jurriaan van Teunenbroek, COO van Youdagames.

De ‘Zoek en Vind’ game ‘Youda Legend: The Curse of the Amsterdam Diamond’, zal de eerste Youda titel zijn die door Denda Games wordt uitgegeven in het retailkanaal. Het spel zal onder meer te vinden zijn in de schappen van Bart Smit, Mediamarkt en Music Store. Verwacht wordt dat er spoedig meerdere games zullen volgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.