Inmiddels zijn de uitslagen bekend van de Nintendo DS assecoires. Wij mochten namens http://www.gamesshoppen.nl 3 onwijs leuke tasjes weggeven voor de Nintendo DS en namens http://www.skinmar.nl een DS skin. Wil jij weten of je gewonnen hebt? Lees dan snel verder.

Het pony DS tasje is gewonnen door NaNiJa ze deed mee voor haar dochtertje. Haar dochtertje is een Female Gamer in wording en haar DS heeft natuurlijk een goede en leuke bescherming nodig!

Het Hello Kitty tasje is gewonnen door Barbera77 ze liet ons weten dat haar tasje helemaal versleten is en er op gekauwd is. Wij hopen natuurlijk dat ze dit gave tasje niet aan haar huisdier of broertje geeft maar er zelf mee gaat pronken!

Het roze tasje van Nintendo is gewonnen door Mikey. Hij heeft een vriendin die graag op de DS speelt maar alles wat in het tasje zit valt vaak over de grond omdat het niet blijft zitten. Hij wil graag het tasje voor haar winnen zodat ze niet meer zo hoeft te mopperen.

De DS Skin is voor Bobb1996 hij heeft de Skin gewonnen voor de DS van zijn zusje die er maar lelijk uitziet! Wij wensen alle prijswinnaars veel plezier met hun prijs! Deze worden zo snel mogelijk toegestuurd en de winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen via de e-mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.