Wij van Female-Gamers zijn op zoek naar nieuwe redacteuren. Lijkt het jou leuk om onze lezers te voorzien van de laatste nieuwtjes? Lees dan gauw verder en wie weet zien we jouw nieuwtjes snel op de site.Over ons
Female-Gamers bestaat nu ruim twee jaar en trekt steeds meer bezoekers aan. Ook proberen we onze bezoekers te voorzien van de laatste nieuwtjes en recensies van games. Maar niet alleen dat, we schrijven verschillende artikelen, bezoeken evenementen, houden interviews en wat nog meer op ons pad komt. We hebben nog zoveel wat we willen doen, maar met de huidige crew komen we af en toe handen tekort! Vandaar onze oproep naar nieuwe redactieleden die het leuk vinden om iets voor de bekendste Female-Gamers community te doen.

Wat zoeken wij
Natuurlijk interesse in games. Je werkt op vrijwillige basis voor de website. Met regelmaat schrijf je nieuwtjes voor de website. We hebben een uitgebreide bronnenlijst die je zou kunnen gebruiken. Ben je extra creatief? Wellicht dat je ook artikelen kunt schrijven en reviews van nieuwe games. Je beheerst de Nederlandse taal en beheerst een minimale kennis van HTML. Je bent geregistreerd op de website en bent zeer gemotiveerd om voor Female-Gamers te komen schrijven.

Wat hebben wij voor jou?
Een crew met leuke en gezellige mensen, op dit moment voornamelijk van meiden en onze heer in het midden, Ivo. Je krijgt de mogelijkheid om naar persevenementen te gaan. Eventuele aanspraak op de nieuwste games, om deze te reviewen. Je komt op onze redactiepagina te staan en kunt ons op je C.V. zetten. We werken met een admin menu waar je de toegang toe krijgt en meteen mee aan de slag kunt.

Als al het bovenstaande je aanspreekt, neem dan vooral contact met ons op via het volgende mailadres: vacature@female-gamers.nl! Graag ontvangen wij een mailtje met daarin de volgende informatie,

Wat stuur je ons?
Je naam, leeftijd en woonplaats
Welke consoles/handhelds/pc je in je bezit hebt
Wat je favoriete games zijn
Of je ervaring hebt, graag iets meezenden

Wie weet kunnen we jou binnenkort welkom heten binnen de redactie!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.