De dagen worden langer en kouder. De winter komt er aan. Als je aan winter denkt en aan games dan denk je aan games waarin je kunt schaatsen, skiën en sleeën. In deze game kan het vast en zeker ook en dat met een Mario en Sonic tintje. Wij zetten wat feiten voor jullie op een rij over Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen die vanaf 16 oktober in de winkels ligt.De game komt uit voor de Nintendo Wii en DS. De game is te koop vanaf 16 oktober en is een vervolg op de eerdere game Mario en Sonic Olympische spelen. In deze game komen wederom de personages voorbij die we van de eerste game kennen. Sonic & Mario en friends.

Jij als speler moet het in deze game opnemen tegen de nodige tegenstanders. De een is groot de ander klein maar dat wil niet zeggen dat ze niet onwijs hun best doen je in te maken. Mini games als schaatsen, skiën, sleeën. Voor de Wii is er de mogelijkheid om met het balanceboard mini games te doen.

De game Mario en Sonic op de Olympische winterspelen is te koop vanaf 16 oktober. Voor de Wii is de verkoopprijs rond de €49,99 voor de Nintendo DS €34,99

Hieronder vind je nog een aantal gametrailers.

DS trailer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.