Bedrijven Denda Games en iWin hebben een exclusief samenwerkingsovereenkomst. Door het tekenen van deze overeenkomst heeft Denda het recht om de volledig Nederlandstalige games die van iWin komen uit te geven.

wrote
Ries Derkman, Head of Product Management & Licensing van Denda Publishers: “Wij zijn erg blij met de samenwerkingsovereenkomst die we met iWin hebben gesloten. Met Jewel Quest en Mah Jong Quest hebben zij twee wereldwijd bekende “brands” ontwikkeld en zorgen ze er tevens voor dat de kwaliteit van deze titels steeds weer beter wordt. iWin en Denda passen als bedrijven goed bij elkaar, dit zie ik terug in de gedrevenheid van de mensen en in de wens en het streven om altijd de beste kwaliteit te leveren aan de klant.”

Om deze samenwerking officieel te starten zijn er een aantal succesvolle casual games die op ons af gaan komen. Denk hierbij aan:- Jewel Quest III- Mah Jong Quest III – Balance of life- Jewel Quest Mysteries IIDeze drie games zijn online erg succesvol bij bekende downloadportalen en ken teen grote groep fanatieke casual gamers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.