Met de aankomende uitbreiding van World of Warcraft: Cataclysm, mogen we ook weer nieuwe dungeons verwachten. We krijgen er acht 5-man dungeons bij en twee oude dungeons krijgen een heroic versie. Welke dat zijn lees je bij read the rest.Skywall: level 80-82, 5-man.Deepholm: level 80-83, 5-man.Abyssal Maw: Twee 5-mans; level 80-83 en level 82-84.Uldum: Twee 5-mans; level 83-84 en level 85.Blackrock Caverns: level 85, 5-man.Grim Batol: level 85, 5-man.Shadowfang Keep: level 85 heroic, 5-man.The Deadmines: level 85 heroic, 5-man.

Abyssal Maw

Abyssal Maw: Twee 5-mans; level 80-83 en level 82-84.Abyssal Maw is de ingang van de Elemental Plane of Water en het thuis van de water elementals. De ingang van deze instance wordt een gigantische draaikolk buiten de Sunken City of Vashj’ir waar je in moet springen. The Naga zal je hier ook tegenkomen, want waar water is….Er zal zelfs een mogelijkheid zijn om door ‘ramen’ van de instance te kijken en dan zie je buiten de bodem van de oceaan.

Een Naga

Uldum: Twee 5-mans; level 83-84 en level 85.Uldum is de geheime Titan outpost, ten zuidwesten van Tanaris. Uldum bevat twee 5-man dungeons: The Halls of Origination en The Lost City of Tol’vir. The Halls of Origination was Ulduar in Egyptische stijl. Erg indrukwekkend met gloeiende groene scarabeeën, piramides en hiërogliefen op de muren. Het zal er wel anders uitzien dan de stijl van Ahn’Qiraj. De Horde, Alliance en Twilight’s Hamer Cult willen allemaal hebben wat is verborgen in The Halls. Geruchten gaan over een geweldig wapen…Brann Bronzebeard zal er zeker zijn en misschien maakt Ulduar-bewaarder Watcher Tyr ook wel zijn opwachting. Bekend is verder dat The Halls of Origination maar liefst 7 bosses zal bevatten!

Brann Bronzebeard

The Lost City of Tol’vir is een enorm grote instance in de openlucht. Hier vind je de Tol’vir, een titanen volkje die eruit zien als stenen katachtige mensen.

The Halls of Origination

Blackrock Caverns: level 85, 5-man.Bij Blizzard omschreef men dit als ‘het terug brengen van een oude favoriet’. The architectuur en motief zijn vergelijkbaar met Blackrock Spire, maar de ‘kunst en activiteit’ zal anders zijn. Blackrock Caverns is overgenomen door Twilight’s Hammer Cult, in dienst van Deathwing. Deathwing heeft op zijn beurt gezorgd voor een gang van Blackrock Mountain naar Grim Batol.We mogen een mooie instance verwachten, klassiek maar toch nieuw.

Blackrock Caverns

Grim Batol: level 85, 5-man.Dit is het nieuwe thuis van Deathwing. Grim Batol is van oorsprong van de oude dwergen, waar de draken hun eieren plaatsten. Deathwing heeft het nu overgenomen om er een ongelofelijk krachtige ‘dragonflight’ te creeën: Twilight Dragonflight. Veel is er nog niet over bekend, maar het zal een Ironforge-achtige setting hebben met 4 bosses.

Twilight Dragons

We mogen vier nieuwe raids (10 en 25 man) verwachten:Grim BatolSkywallThe FirelandsBlackwing DescentHopelijk volgt er binnenkort meer nieuws over de overige dungeons en de vier raids.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.