Dat er een uitbreiding onderweg was voor Sacred 2 – Fallen Angel, wisten we jullie al eerder te vertellen. Alleen een filmpje konden we jullie bieden op dat moment, maar nu hebben we iets meer informatie over deze uitbreiding: Ice & Blood.

De uitbreiding geeft de Sacred fans en actie-RolePlayingGame spelers een aantal nieuwe kenmerken, extra meerwaarde en herspeelbaarheid word er aangeboden. Er zal een extra hoofdpersoon ten tonele komen, de Drakenmagiër. Maar ook komen er gevarieerde zoektochten en verhalen waarin de speler nieuwe avonturen beleefd in Ancaria. Maar er is meer, er komen twee nieuwe gebieden en nieuwe vijanden, die je nog niet eerder hebt gezien in de game. Verder zijn er nieuwe voorwerpen in het spel te vinden voor elk hoofdpersonage met de benodigde nuttige en innovatieve eigenschappen.

Het gaat hier dus om een uitbreiding, waar je de officiële basisgame Sacred 2 – Fallen Angel voor nodig zal hebben. Deze uitbreiding zal ook aangeboden worden als download versie en zal de prijs van € 29,99 met zich meedragen. Daarnaast is deze game voor iedereen die 16 jaar of ouder is en zal in het najaar van 2009 in de winkels moeten liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.