De website van Denda, marktleider op het gebied van casual games, heeft drie nieuwe casual games op de markt gebracht. De volgende games is de casual gamingmarkt rijker: The Clockwork Man, Little shop Road Trip en The Mystery of the Crystal portal.Leuk nieuws is dan ook dat de games te spelen zijn via gameportaal Zylom. De games kun je daar dus lekker uitproberen. Vind je de game helemaal leuk, dan kun je deze natuurlijk ook zelf aanschaffen voor de prijs €9,99.

Natuurlijk geven we je nog een korte samenvatting van de games. De clockwork Man is een zoek en vindspel waarbij puzzelen centraal staat. Little shop Road Trip is ook een game met zoek en vindspellen, maar bij deze game ben je op reis. Je mag mee op vakantie naar de Amerikaanse staten waar je verborgen voorwerpen moet zoeken. De laatste game The Mystery of the Crystal Portal ga je op zoek naar de vader van journaliste Nicole.

Denda laat het volgende weten:

wrote
“Wij zijn trots op het feit dat we als uitgever van kwalitatief hoogwaardige casual games een samenwerking met RealGames hebben gesloten. Deze samenwerking brengt ons in de gelegenheid om de games die op het internet zeer populair zijn in het retailkanaal kunnen releasen”, zegt Ries Derkman, Product & Licensing Manager van Denda Publishers”.

Wij kunnen jullie alleen maar aanraden snel eens rond te gaan kijken om de Denda uitgeverij website als je verslaafd ben aan casual games. Ook kun je deze games via Zylom spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.