Deze Co-Op Survival Horror game Killing Floor is zeker weten gruwelen en griezelen. De game speel je via het programma Steam en kun je eventueel ook via het programma aanschaffen. De game heeft de stempel 18+ gekregen. De plaatjes kunnen voor de jongere kijkers schokkend zijn.

Je rent rond in steden die kapot zijn, in mijn geval via de single player, alleen, want ik heb nog geen vrienden die deze game ook hebben om me bij te staan. Je kunt in de multiplayer met verschillende mensen samen spelen die de game ook hebben. Maar tijdens deze test is alleen de single player mode gespeeld. Wat moet je doen? Zolang mogelijk blijven leven. De steden zitten vol rare monsters, zombies lijken het wel, die na een mislukt experiment nog steeds in deze steden rondlopen. Jouw doel is om de levels te ontruimen van deze zombies en zelf te blijven leven. Je loopt in gebouwen of buiten rond in grote velden, met op elk moment gevaar op de loer. De monsters komen in Waves op je af, Dat wil zeggen dat je boven in beeld een teller hebt met daarop het aantal levende monsters die nog op je jagen, Op het moment dat je alle monsters dood hebt heb je 1 minuut de tijd om de trader te vinden en je voorraden bij te vullen of nieuwe wapens te kopen. Na deze minuut “pauze” komt de volgende wave monsters. Er zijn 4 waves en daarna een soort eind boss.

Schrikmomenten? Zeker, want deze monsters zijn ook onzichtbaar en springen voor je langs als je het niet verwacht. Ze kunnen je blijven volgen en dan is het belangrijk als je naar een nieuwe ruimte gaat de deuren dicht te lassen om het gespuis achter je te laten. Echt een horrorfilm waar je zelf midden in zit!Deze monsterachtige beesten moet je dus ‘opruimen’ alleen of samen met je vrienden. Dit doe je doormiddel van verschillende wapens die je kunt aanschaffen. Denk hierbij aan messen, shotguns, geweren en vlammenwerpers. Het levert een hoop bloed op dat alle kanten opspuit en gegil waar je nekharen van overeind kunnen gaan staan.

Als je van horror en griezelen houdt, dan is dit zeker een aanrader. Zie je je al zitten? Bak popcorn, vrienden die de game hebben, ventrilo of teamspeak aan, of misschien wel op LAN.. Ja, leuk! Samen griezelen! Wel de lichten uit en wachten tot het donker is, anders is het effect wel weg natuurlijk. Deze game is uitgegeven door Iceberg Interactive en de PC versie in nú verkrijgbaar.Je kan het spel ook, onder andere, aanschaffen via Steam voor € 17,99. Minimale Systeemeisen:OS: Windows 2000/XP/VistaProcessor: 1.2 GHZ or EquivalentMemory: 512 MB RAMGraphics: 64 MB DX9 CompliantHard Drive: 2 GB free hard drive spaceSound: DX 8.1 Compatible Audio

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.