Konami Digital Entertainment GmbH komt in september met een organiser/agenda voor de Nintendo DS. Het krijgt de naam Winx Club: Your Magic Universe mee en is totaal gericht op de populaire tv serie Winx Club.
De organizer zal nog meer bieden dan alleen een trouwe agenda. Het zit vol met spelletjes, Winx Club geheimen en informatie. En met behulp van de Enchantix karakters mis je geen afspraak of gebeurtenis meer! Overal zie je karakters uit de serie terugkomen, bij de agenda, spelletjes, etc.Met de styles blader je door je agenda, maak je boodschappenlijstjes en nodig je bijvoorbeeld je vrienden uit voor een feestje.De organizer bevat een aantal leuke dingetjes. Zo heb je bij een druk op de knop toegang tot al je vrienden! De gegevens kan je er allemaal in op slaan en heb je dus zo bij de hand. Ook zitten er leuke persoonlijkheidstest in voor jezelf en voor je vrienden, waarmee je ook de vrienden profielen compleet kan maken. Daarnaast kan je informatie met elkaar delen en zelfs speciale postzegels ontwerpen en uploaden binnen je eigen vriendengroep.

Boven van links naar rechts: Musa, Layla en Techna. Onderste rij van links naar rechts: Flora, Bloom en Stella.De organizer is niet helemaal leeg als je hem aanschaft, de verjaardagen van de 6 Winx Club meiden staan er al in. Wanneer een van de meiden jarig is, krijg je nieuwe geheimen en spellen. Ze hebben ook ieder een eigen minigame, die in lijn staat met haar persoonlijkheid. Wie het spel uitspeelt, krijgt toegang tot nog meer foto’s, je kan kleding ontwerpen voor de meiden via de ‘kast modus, en ze showen in een speciale modeshow.Een must have voor de echte fans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.