Je komt nogal wat geks tegen op het internet, dat weten we allemaal toch wel? Ik heb echt de (denk ik) meest kitscherige Nintendo DS Lite ‘hoes’ weten te vinden, kun je een nog ergere vinden, laat het dan weten! Maar nog twee leuke en aparte gadgets die ik graag met je wil delen…

Je moet eerst even wat stickers en frutsels plakken en dan is jouw DS lite klaar voor gebruik! Is hij niet gewoon fantastisch? Het kost wel rond de $ 60 dollar, maar dan heb je ook iets unieks! Er zijn in totaal 5 variantenNa wat rondkijken op de website http://www.strapya-world.com kwam ik nog wat leuke producten tegen die ik echt moet delen.

De PacMan sleutel hoes, je weet wel van die dingen zodat je je eigen huissleutel sneller kunt herkennen aan de kleur van het hoesje. Kosten van dit leuke item zijn ongeveer $ 4 dollar.

Maar het tofste wat ik ooit aan een gadget heb gezien is een spuitbus met lucht erin, een nieuwe soort airco.. Hoe bedenk je het? Je staat in de file? Je loopt op straat en het is erg warm, dan gebruik je geen deo om je op te frissen, nee! Je gebruikt je airco in een spuitbus! Heel verfrissend en het kost je ongeveer $ 9 dollar. Bekijk hier het artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.