Daniëlle is deze week aanwezig tijdens game event Campzone. Ze blogt voor Female-Gamers over dit event. Wil jij weten wat er allemaal op Campzone gebeurd is? En hoe ze het slechte weer trotseert? Lees dan snel haar tweede blog!Afgelopen nacht ben ik op tijd gaan slapen, omdat ik me niet zo lekker voelde. Nou ja, rond een uur of half één pas, maar dat is voor hier dus erg vroeg. Rond een uur of half drie nog even wakker geworden omdat ik nodig moest pissen (wat niet leuk is, aangezien het best nog wel een eindje lopen is naar de WC’s). Daarnaast was het ook nog eens extreem koud. Gelukkig ging Jeroen daarna ook slapen en kon ik mijn koude voetjes aan hem opwarmen.

De volgende ochtend moest ik om negen uur de maintent openen om daar vervolgens een dienst van twee uurtjes te draaien. Het was nog lekker rustig, dus gezellig met Marco gekletst en op mijn Nintendo DS wat gegamed. Na mijn dienst wat films gedownload, waaronder The Curious Case of Benjamin Button, wat een leukere film was dan ik in eerste instantie verwacht had. Heb hem nog niet afgekeken hoor, hij duurt bijna drie uur en na anderhalf gekeken te hebben, wilden Jeroen, Duco en David Risk doen (wat een langame is!). Film op pauze en game aan dus. We hebben de game niet helemaal afgemaakt omdat hij al behoorlijk lang duurde en David naar zijn dienst moest. Erg jammer, want mijn eerstvolgende beurt zou ik gewonnen hebben. En nee, dat zeg ik niet omdat dat toch niet te bewijzen is. 😉 Check trouwens het monster dat in de Pacific Ocean op onderstaande foto gesignaleerd is!

Hub en Elaine kwamen ’s middags nog langs, de rest van de middag hebben we dus een beetje met de halve crew, Hub en Elaine in de maintent gehangen en gezellig gekletst en lol gemaakt. Elaine is een goede vriendin van Jeroen en ex-GPNcrew. Ik had haar nog nooit ontmoet, maar ze komt weer bij GameParty terug om samen met mij plaatjes te maken en we gaan een keer shoppen in Tilburg (meiden blijven meiden he ;)) Ach ja, erg gezellige middag gehad en ook nog een dogtag laten maken met mijn nickname, drie hartjes en ‘CampZone 2009’ erop. Rond een uurtje of half zes hebben we Hub en Elaine naar de parkeerplaats gebracht en zijn daarna bij de maintent een frietje gaan eten.

Gewoon een erg relaxt dagje dus. Om acht uur nog naar de SingStar Competitie geweest. Jeroen, Duco en Sven presenteerde hem en ik was fotograaf. Erg gezellig, al waren er op het begin te weinig aanmeldingen en moesten we random mensen die toevallig in de maintent waren, overhalen om ook mee te doen. Dit lukte redelijk goed en uiteindelijk hadden we toch meer dan genoeg (al dan niet vrijwillige) deelnemers. Het was ook gezellig druk in de maintent. Na de SingStar Compo volgde de officiële opening van CampZone, ook in de maintent. Ik vond de Compo al net iets te lang duren en ben bij het officiële gebeuren dus niet meer gebleven. In plaats daarvan in onze eigen legertent met een paar man weer Risk zitten spelen, of eigenlijk hebben we meer zitten kloten met het verzinnen van grappige nicknames en hostnames dan dat we daadwerkelijk gespeeld hebben.

Na het kloten-in-Risk de game Killing Floor opgestart om die even multiplayer te spelen. Gelukkig dat mijn laptop hem trok, ik had verwacht dat de game daar te zwaar voor zou zijn. Inmiddels is het al weer één uur geweest en ga ik denk ik zo nog even The Curious Case of Benjamin Button afkijken, of misschien met Jeroen een paar episodes van One Piece , of maybe nog een potje Killing Floor. Foto’s van de SingStar Compo plaats ik in het blogje van morgen (of eigenlijk vandaag dan) want het blogje van vandaag (of eigenlijk gister dus) is alweer te laat, aangezien het al twaalf uur geweest is weer. CampZone is officieel net twee dagen aan de gang, maar ik ben nu al heel mijn gevoel voor dagen en uren al weer kwijt. Maar goed, genoeg voor nu. Ik ga nog even filmpje kijken (of één van de andere hierboven genoemde dingen). GameLayD Out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.