Liefhebbers van muziekspellen kunnen binnenkort weer hun hartje ophalen. Nadat Konami niet zo lang geleden Pop ‘n Music had gereleased, komen ze nu met weer 3 nieuwe leuke titels: Dance Dance Revolution, Karaoke Revolution en Let’s Party. Zet de volume knop maar alvast op lekker hard!

De Bemani afdeling van Konami viert feest: Op de GamesCon in Keulen hebben ze maar liefst 3 titels aangekondigd waarvan we binnenkort meer kunnen verwachten. Een kleine samenvatting:

Na vele Dance Dance Revolution titels voor de Playstation 2, is nu dan eindelijk de Playstation 3 aan de beurt. Ook voor de Xbox 360 zal deze game gemaakt worden. In de lente van 2010 kunnen we weer massaal meedansen op een grote variatie van nummers. Daarnaast zullen de graphics sterk verbeterd zijn en kun je de characters aanpassen zoals jij dat wil! Geheel nieuw zal de ‘Octo-move’ modus zijn. Hierbij maak je gebruik van alle 8 de pijlen, waardoor je meer bewegings-vrijheid hebt.

Naast het wereldwijde dans-talent zal ook het zang-talent weer zijn intrede maken. De nieuwe Karaoke Revolution zal in november van dit jaar beschikbaar zijn voor de Playstation 3 en Nintendo Wii. Met maximaal 16 spelers kun je het opnemen tegen elkaar in de eeuwige strijd om roem. Voor het eerst in Karaoke Revolution kun je nu ook meezingen op nummers van de Jackson 5 en Michael Jackson (met de nodige nostalgische achtergronden en videoclips erbij!).Als je hiervan geen liefhebber bent: Niet getreurd. Je kunt ook meezingen met onder andere Coldplay, R.E.M. en P!nk. Ook zullen er exclusieve nummers op staan voor de Duitse markt.Playstation 3 eigenaren kunnen het opnemen tegen de hele wereld. Met de online functies die Karaoke Revolution biedt kan men strijden tegen mensen uit Amerika, China of misschien wel de Groenland! Ook zal in de toekomst via het online netwerk nummers beschikbaar komen die men kan downloaden.Naast de online functie zal Karaoke Revolution ook een Career Mode bevatten. Spelers creëren hun eigen alter ego en laten deze stralen op het podium, waarbij je doel is natuurlijk zo beroemd mogelijk te worden! Hoe beter je bent, hoe groter je podium! Het podium zal daarnaast ook aan te passen zijn aan ieders wensen.

Als je dan eenmaal alle pasjes hebt gedanst en de juiste woorden hebt gerapt op het podium, kun je je eigen (after) party houden met Let’s Party voor de Wii. Deze game zal eveneens in november verkrijgbaar zijn.Met behulp van je Dance Dance Revolution matje en de Wii Remote kun je kiezen uit 40 leuke mini-games om je fysieke, mentale en muzikale vaardigheden te testen. Let’s Party zal tot 4 spelers te spelen zijn, met de Mii van de gebruikers op de interactieve achtergrond. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren om zo je vrienden te verslaan. In de verschillende spelletjes krijg je uitdagingen aangeboden die punten opleveren voor de in-game Party Shop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.