Als jij en je partner dol zijn op gamen kun je ervoor kiezen om een game thema aan je huwelijk te koppelen. Dit koppel heeft het wel erg ver doorgevoerd, zij maakten er een Katamari Damacy thema van!Adria en Ernest hun bruiloft

Op de uitnodiging vond je dit stripje, hier wordt uitgelegd waarom ze hebben gekozen voor het Katamari Damacy Thema.De uitnodiging:Blijft u de King of Kosmos trouw voor de rest van uw leven?Wie wil er nou niet zo’n bruidstaart?De hele “Katamari Damacy” Familie:

Als je iemand zo gek krijgt om een game thema voor je bruiloft te hebben mag je van geluk spreken. Dan heb je echt een partner gevonden die met jou op een lijn zit en alles voor je over heeft…Voor nu zou ik niet weten of ik dit zou willen, het is maar de vraag of je je vrienden zo gek krijgt.Voor degenen die niet weten wat Katamari Damacy is zal ik het nog even uitleggen. Het is een spel waarbij het heelal helemaal is verdwenen na een grote knal. Nu vraagt de King of Kosmos of jij de planeten en de sterren opnieuw wil maken zodat hij ze terug kan sturen naar het heelal. Dit doe je door middel van een kleine bal, een “katamari”. Daarmee ga je op de aarde rollen. Alles wat kleiner is dan je bal kan je oprollen, daardoor wordt je natuurlijk groter en kan je steeds meer oprollen. Dit begint dus klein en later kan je zelfs mensen oprollen, gebouwen, dieren en auto’s!

Alles en iedereen in het klaslokaal oprollen:De King of Kosmos:Klein beginnen met alles oprollen:

Alle foto’s kan je hier vinden (foto’s zijn van de fotograaf van die website)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.