‘Morgen… Of ik dan kan? Hmmm.. Even in mijn agenda kijken.’ Of het nou om een zakelijke of persoonlijke afspraak gaat, om te zorgen dat je hersenstelsel niet oververhit raakt schrijf je je afspraken in je agenda op. Een agenda is hierdoor natuurlijk hartstikke handig. Maar, het kan daarnaast ook nog eens hartstikke leuk zijn!Ik ben namens Female-Gamers.nl op zoek gegaan naar agenda’s die in het thema van games staan en heb ze eens onder de loep genomen. De gevonden agenda’s (kon er tot mijn verbazing niet veel vinden!) zijn; De Power Unlimited agenda, de Gamekings agenda en de Gamez agenda.De Power Unlimited agendaDe PU agenda is lekker overzichtelijk en biedt genoeg schrijfruimte voor je afspraken. De lay-out is vrolijk en onderaan de meeste pagina’s staat een humoristische afbeelding met tekst. In de agenda staan een aantal artikelen waaronder hoe je een eigen testhok kunt maken en biografieën van de redacteurs van de PU. Je kunt helaas wel merken dat de PU toch voornamelijk gericht is op mannen. Dit blijkt uit afbeeldingen van halfnaakte dames (boothbabes) en een vreselijk artikel waarbij je moet raden welke borsten bij welke vrouw horen. Zonde!Conclusie: De PU agenda is een humoristische en leuke agenda, voor mannen.

De Gamekings agendaHet eerste wat me opviel aan de Gamekings agenda is de saaie, grijze kaft. In de hoop dat de lay-out beter zou zijn bladerde ik een aantal pagina’s door. Maar helaas, de lay-out is net zo eentonig en standaard als de voorkant. Gelukkig is de agenda wel lekker overzichtelijk en biedt ook hij genoeg schrijfruimte. Een ontzettend leuk artikel in de agenda vind ik; ‘De reacties van Bezoekers’, waarin de types bezoekers die de Gamekings site bezoeken omschreven worden. Daarnaast zijn er ook nog andere artikelen waaronder de tattoos van de Gamekings en een grappige top 3. Ook in de Gamekings agenda staan helaas afbeeldingen van boothbabes, wel zien deze er gelukkig veel netter uit dan die in de PU.Conclusie: De Gamekings agenda is een overzichtelijke agenda met leuke artikelen. De lay-out en de afbeeldingen van boothbabes zijn wel wat aan de mindere kant, maar daar kunnen we mee leven.

De Gamez agendaIn tegenstelling tot de Gamekings agenda, heeft de leuke kaft van de Gamez agenda een pluspuntje opgeleverd. Met goede hoop bladerde ik de agenda door op een net zo mooie lay-out, maar helaas is deze hoop niet waargemaakt. De lay-out is namelijk saai en meer op mannen gericht. Één troost; er staan, zover ik heb gezien, geen boothbabes in! Net als bij de andere agenda’s is de Gamez agenda overzichtelijk en biedt hij genoeg schrijfruimte. De agenda bevat artikelen over games als Overlord II, Diablo III en Star Craft II. Echt gericht naar gamers dus! Het feit dat er onderaan de meeste pagina’s een quizvraag staat en onderaan de daaropvolgende pagina het antwoord bewijst dit.Conclusie: De Gamez agenda is een agenda die echt gericht is op gamers, met artikelen over games en vragen om jouw kennis te testen. Wel zonde van de jongensachtige lay-out.

Wil jij, na het lezen van dit artikel, één van deze super vette agenda’s winnen? Bekijk dan hier de prijsvraag! (helaas is de Gamekings agenda uitgesloten)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.