Het is alweer twee dagen geleden dat GamelayD ons liet weten hoe haar Campzone avontuur is. Inmiddels weer een nieuwe blog.Ik heb gewoon gisteren helemaal geen update meer geschreven! Het is niet zo dat ik het vergeten ben of dat ik geen zin meer heb om dagelijks te schrijven, maar ik het gewoon te druk gehad en later was ik te moe. Nou ja, te druk is natuurlijk een groot woord, te druk met sociaal zijn, kletsen en lekker One Piece kijken met Jeroen geeft beter weer waarom er gister geen blogje vanuit CampZone online is verschenen. Maar goed, vandaag dus wel weer. Eigenlijk een dubbele zelfs!

Gisteren dus overal een beetje rondgehangen en gekletst en ’s avonds met de consolecrew gezellig uit eten bij een wokrestaurant in Oostelbeers. Natuurlijk kon niet de hele crew mee, er waren tenslotte gewoon diensten die gedraaid moesten worden. Bo en Marlon zouden sowieso niet meegaan omdat er bezoek voor hen kwam, zij hebben de drie uurtjes dienst die gedraaid moesten worden dan ook opgevangen, zodat de rest van de crew weg kon. Voordat we gingen eten, moesten de meesten van ons eerst pinnen. Ik had op mijn laptop dus netjes uitgezocht waar de dichtstbijzijnde pinautomaat zich bevond, zodat we daar eerst langs konden. Eenmaal op de desbetreffende locatie aangekomen, bleek het een hoofdkantoor van de Rabobank te zijn, midden op een industrieterrein, geen pinautomaten te bekennen dus. Helaas, dan maar niet pinnen.

Heerlijk gegeten bij het wokrestaurant dat de blije naam ‘Happy City’ droeg en het was ook wel gezellig om even lekker van het CampZone terrein af te zijn met zijn allen. Op het parkeerterrein van het restaurant was nog een jongerenplekplek (wat geen schrijffout is, in ieder geval geen schrijffout van mij dan). Op de terugweg nog een stukje Oostelbeers in gereden in de hoop dat we nog langs een pinautomaat kwamen. En we hadden geluk, want dat kwamen we! Allemaal even geld uit de muur trekken om vervolgens weer richting CampZone te rijden. Toen we bij de Rabobank stonden, kwam er nog een grote vrachtwagen met de Wii Sport Resort Tour. Best grappig, dus nog maar even een foto van gemaakt. ’s Avonds nog een dienstje gedraaid en ’s nachts met Jeroen One Piece gekeken. Rond een uur of twee gaan slapen op ons luchtbed dat lek was, waardoor we dus eigenlijk op de grond sliepen.

Vandaag kwamen Martijn en Shaun van Activision langs om Wolfenstein te promoten en ijsjes uit te delen. Rond half drie was het dus flink druk bij de maintent waar de gratis ijsjes te halen waren. Niet zo raar aangezien het dik eenendertig graden was overdag. Ik heb er zelf ook op natuurlijk (drie, maar Jeroen had er zes op, dus ik hoef me nergens voor te schamen) en voor de rest flink wat foto’s gemaakt voor Activision. Er werden ook Wolfenstein dogtags en stickers uitgedeeld. Het doel van de stickers was: overal op plakken! Dus als je nu over het terrein loopt zie je hier en daar inderdaad stickers hangen. Sandra was vandaag ook op bezoek bij Terry, dus daar ook nog een tijdje mee staan kletsen en ook hun hebben lekker ijsco’s op.

Later op de middag met Jeroen en Govert naar de Macro geweest omdat ons luchtbed dus lek was en op de grond slapen niet echt comfortabel is. Nou ja, met ‘ons’ luchtbed bedoel ik natuurlijk die van Jeroen en mij, Govert slaapt niet bij ons hè. Maar goed, vannacht lekker slapen op een luchtbed dat niet leegloopt! Maar eerst foto’s gemaakt bij de prijsuitreiking voor de PC’s competities en van acht uur tot half elf de Guitar Hero Compo in de maintent. Ik heb de boel maar half gevolgd, want ik zat met Govert in een interessante discussie over Larpen (de kans is groot dat je geen idee hebt wat het is, maar aangezien ik geen zin heb het helemaal uit te leggen, kun je DIT even lezen).

Tussendoor redelijk wat tijd doorgebracht met mijn grote kleine vriend, Nintendo DS Lite en het spelletje Lifesigns, waar ik na drie keer hetzelfde stuk opnieuw te hebben gedaan omdat ik steeds niet verder kwam, eindelijk de tweede episode uitgespeeld heb. Dadelijk nog even de laatste dienst voor vandaag uitzitten en samen met Jeroentje de maintent afsluiten. Morgen rijden ik en Jeroen even naar huis om schone kleren te halen, boodschapjes te doen bij de Jumbo en maybe snel even te douchen. Voor nu: het waren weer twee leuke dagen @ CampZone en slaap lekker alvast!

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.