De dagen vliegen voorbij voor GamelayD. Inmiddels heeft ze al een aantal dagen erop zitten van Campzone 2009. Ben je benieuwd wat ze dit maal heeft meegemaakt? Lees dan snel verder.Wat was het afgelopen nacht extreem koud! Samen met Jeroen, Duco en David nog tot diep in de nacht Risk zitten doen via het netwerk en we zaten allemaal in onze slaapzak gewikkeld achter onze PC’s en laptops. Wel superveel lol gehad met zijn allen, ik denk dat ze ons drie tenten verderop konden horen lachen. Ach ja, zolang het niveau daalt en de pret stijgt, hoor je mij in ieder geval niet klagen.

De volgende ochtend as usual de maintent weer geopend. Arnoud, de PR van gamepublisher Atollsoft is gisteravond naar CampZone gekomen om vandaag de games Raven Squad en Section 8 te demonstreren in de maintent, dus die was ook al vroeg uit de veren om rond negen uur bij de PC’s te staan. Beide games zijn nog niet uit, dus was het extra tof dat ze vandaag op CampZone speelbaar waren. Ik heb Section 8 even uitgeprobeerd en alhoewel shooters niet mijn meest favo games zijn, vond ik hem erg vet! Hij zou eigenlijk ook nog een korte presentatie geven, maar vanwege andere activiteiten op het CampZone terrein zouden er waarschijnlijk toch niet veel mensen komen kijken, dus hebben we de presentatie maar gelaten voor wat het was. Er zijn wel best veel mensen langsgekomen om de games te spelen. Erg leuk!

’s Middags was er ook een andere leuke activiteit op het activiteitenveld. Namelijk zeskamp. Nou ja, ik kan wel zeggen ‘leuke activiteit’ maar we weten allemaal dat ik helemaal niks om sport geef en me dus echt niet uit ga sloven voor een zeskamp waarbij je onder andere aan een touw over water moet zwieren. Maar goed, het is in ieder geval wel erg tof dat dit soort activiteiten georganiseerd worden! Andere activiteiten die de komende dagen nog gedaan worden is bijvoorbeeld levend bowling (ik weet ook niet precies wat ik me daar bij voor moet stellen) en het casemodden onder leiding van Rambi. Ik heb nog nooit gekeken bij het casemodden maar ga er morgen eens een kijkje nemen en ook wat leuke foto’s maken weer.

Marlon kwam vanmiddag nog vragen wie er morgen mee wilde barbecueën, want hij ging er dan vandaag vlees voor halen. Omdat Jeroen en ik afgesproken hadden morgen samen gezellig ergens uit eten te gaan, hadden we gezegd dat we niet meededen. Later kwam Marlon vertellen dat we toch vandaag zouden BBQ-en, dus konden we toch lekker meedoen. Na wat problemen met de barbecue van Marlon (we dachten dat hij steeds uitging) hebben we mijn elektrisch ding maar voor de dag gehaald, om er tegen het eind achter te komen dat Marlon’s barbecue gewoon al een tijdje warm stond te smeulen. Ach ja, we hebben in ieder geval lekker gegeten. Al moesten Jeroen en ik ons wel haasten omdat we ons om half acht door Inge tot clown zouden laten schminken voor de Bingo!

Nou ja, Jeroen liet zich omtoveren tot clown en bij mij had Inge een zonnetje en een maantje met sterretjes op mijn wangen geschilderd. De maintent was ook vrolijk versiert met ballonnen en slingers om er een soort van kinderbingo van te maken. We hadden berekend dat er maximaal honderd mensen mee konden doen, omdat we dan precies genoeg bingokaartjes van dezelfde kleur hadden en we gingen ervan uit dat we dat toch niet zouden halen. Uiteindelijk hebben we nog wat bingokaartjes van een andere kleur erbij gepakt, want het aantal deelnemers zat zelfs een eindje over de honderd! Maar goed, wel echt superleuk natuurlijk. Jeroen presenteerde de Bingo en iedereen die bingo had, moest met clown Jeroen op de foto. Ik bediende de bingo software en controleerde de nummertjes.

Vervolgens even snel onder de douche, de schmink van onze smoel wassen. Daarna hoorde ik dat Marco, de security van vorig jaar, op het CampZone terrein was en naar me op zoek was. Dus ben ik hem gaan zoeken. Hij werkt tegenwoordig fulltime als journalist en kwam alleen naar CampZone om foto’s te maken. Even gezellig met hem en BD staan kletsen en Marco kwam later ook nog naar me toe om een paar foto’s te maken terwijl ik achter mijn laptop zat te gamen. Daarna ook weer een hele tijd staan kletsen. De rest van de avond doorgebracht bij Rambi en Ina voor de tent, waar Jeroen en ik (ook weer) gezellig gingen kletsen. Hoezo CampZone voor nerds die de hele dag in hun tent zitten te gamen? Ik game thuis gewoon meer als hier op CampZone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.