Het derde verslag van GamelayD is alweer binnen! Dit maal kregen ze te maken met minder goed weer en konden de campzone deelnemers hun zangtalent laten zien. Lees snel verder voor haar verslag.De dagen lijken wel voorbij te vliegen zeg, het is alweer bijna zondag geweest terwijl het helemaal nog niet zo lang lijkt. Aan de andere kant zei ik de eerste dag, toen ik met Jeroen over het terrein liep: ‘Het is net of we nooit weggeweest zijn.’ Het voelt allemaal zo leuk en vertrouwd aan weer, de sfeer, alle oude bekende, het zeuren over het weer (de ene dag is het te warm en de andere dag klagen we over de regen) en het feit dat ik heel het gevoel voor tijd kwijt ben. Maar goed, tijd voor een nieuwe update uit het CampZone-land.

Gisteren hadden we ’s avonds natuurlijk de SingStar Compo die, ondanks dat we een aantal mensen hebben moeten ronselen om mee te doen, erg gezellig geworden is. Het was lekker druk in de maintent, zowel qua toeschouwers voor de competitie als het aantal mensen dat gewoon lekker op één van de relaxte banken zat te gamen. Zoals beloofd hieronder een aantal foto’s en het geweldige live optreden van niemand minder dan onze eigen Duco (filmpje volgt later)!

De volgende morgen moest ik er natuurlijk weer op tijd uit om de maintent te openen en twee uur dienst te draaien, dit keer met Sven. Ik open elke morgen de maintent om negen uur. Opstaan is wel even zuur als je de halve nacht door bent gegaan met gamen of film kijken, maar dat is alleen de eerste vijf minuten, daarna ben ik goed wakker en slaap ik later op de dag nog wel een uurtje ofzo. De hele ochtend en een deel van de middag flink regen gehad, het kwam aan één kant zelfs in stralen de maintent binnengestroomd. Wat we opgelost hebben door met ductape één van de deuren dicht te tapen. Best goed bedacht toch?

Later op de dag kwamen Bas en Ireem nog langs, waarmee Jeroen en ik gezellig een tijdje in de maintent hebben gezeten. Altijd leuk! Daarna lekker een frietje op bij één van de caterings die op het CampZone terrein staan. Ik moet zeggen dat het dit keer wat dat betreft echt perfect geregeld is. Er zit een kebabkraam, een frietkraam, een Italiaan en een catering waar je voor vijf euro een ontbijtbuffetje hebt, allerhande snacks, broodjes en drinken kan kopen en ze bieden zelfs een wekservice met koffie of thee aan!

Ook vandaag was er weer een competitie, de Super Smash Bros Compo! Na wat startproblemen (va een aantal van de Wii Remotes waren de batterijen op en natuurlijk waren er op heel CampZone geen penlite batterijen te vinden. Maar goed, de meeste deelnemers hadden gelukkig hun eigen GameCube controllers bij, dus het feest kon toch gewoon doorgaan. Er waren best wat deelnemers en het was er weer gewoon gezellig druk. Voor morgen geen competitie, maar de Bingo die Jeroen en ik presenteren. Iets wat je zeker niet wilt misen, Jeroen gaat verkleed als clown en ik denk dat ik er ook aan moet geloven. De dag net afgesloten door nog even gezellig bij het kampvuur te gaan staan om vervolgens weer, rillend van de kou, achter mijn laptopje te kruipen. De nachten mogen van mij wel wat warmer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.