Ze lijken creepy, ze zijn met 4 maar stiekem zijn ze erg grappig en cute. Wie? De minions van Overlord Minions voor de Nintendo DS. Deze game mocht ik voor jullie uit proberen. Lees snel verder om alles te weten te komen van deze game!

VerhaalDe game Overlord is afgeleid uit een verhaal. Dit merk je ook tijdens het spelen van de ds versie Overlord minions. De verhaallijn loopt door de game heen. Jouw taak is om samen met de minons de levels te doorkruisen en de bazen te verslaan. Het verhaal kent behoorlijk wat humor wat het leuk en aantrekkelijk maakt om deze game te spelen.GriezelsDe looks van de minions en jouw “leraar” passen echt bij de verhaallijn de personages zijn grappig en griezelig gemaakt. Hierdoor zit je ook echt in de game en kun je lekker meegaan. De grote stomme boom die ik moet opblazen zorgt ervoor dat ik er extra veel zin in heb! Hij is gewoon evil om te zien! In deze game komt de Overlord amper kijken. De game is gebaseerd op de grappige maar griezelig lijkende minions.

LevelsJe speelt levels met je minions. Je start de game en begint met verschillende mappen door te lopen. Door dit de weg te volgen schatkistjes mee te nemen en vijanden te verslaan kom je het level door. Je hebt een missie en het is soms flink puzzelen en goed opletten hoe je een level nu kan uitspelen om naar het volgende level te gaan.

StylusJe speelt de game met je stylus je minions gaan naar de plaats voor zich die jij aantikt met je stylus. Ook de aanvallen doe je met je stylus. Soms moet je ook blokken verplaatsen of met spullen gooien. Je gebruikt niks anders dan hooguit een keer de start knop om je game te pauzeren.

MeningIk vind de game grappig verzonnen, waardoor hij leuk is om te spelen. Echter vind ik hem zelf wel heel lastig. Ik heb de game een week mogen proberen en ben eerlijk gezegd nog niet zo heel ver gekomen. Ik kom met regelmaat niet verder en dan is het mij niet erg duidelijk waar ik heen moet of wat ik moet doen. Toch blijf ik nog even proberen om toch verder te komen. Inmiddels ben ik aan level 3 waar ik vastzit en mijn hulptroepen (lees handig game vriendje) in ga zetten. Ik moet en zal verder komen! De game heeft dus wel zijn aantrekkingskracht mee!

Gametrailer

InfoGame: Overlord MinionsUitgever: CodemastersPrijs: €39,95Platform: Nintendo DS

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.