Volgens Van Toffler (de baas van MTV Games) moet Jerry Bruckheimer ervoor gaan zorgen dat er meer vrouwen gaan gamen. Bruckheimer kennen we allemaal wel van de Pirates of the Caribbean films en hij heeft onlangs een contract getekend bij MTV Games.“Hij moet ons uit die comfortabele positie bij ritme-games als The Beatles: Rock Band lostrekken”, vertelt Toffler. “Ik hoop dat Jerry ons op spannende nieuwe plekken kan brengen als het aankomt op het vertellen van verhalen in games. Ik voorzie ook een veel betere aansluiting met vrouwen door Jerry Bruckheimer’s manier van verhalen vertellen. Vooral met games waarin verhalen de drijvende kracht zijn zoals The Sims.”Bruckheimer’s verhalen zullen er niet alleen voor zorgen dat er meer vrouwen gaan gamen. Volgens Bruckheimer zelf is dit ook de reden dat er verfilmingen van games zullen gaan werken: “Ik weet niet precies waarom game-verfilmingen nu niet aanslaan bij het publiek. Ze grijpen de verbeelding van de kijker gewoon nog niet aan, maar dat zullen ze zeker gaan doen. Of wij het nou aanpakken of iemand anders”.Bruckheimer is onder ander verantwoordelijk voor de verfilming van Prince of Persia, waar Jake Gyllenhaal ook in speelt. Deze film zal echter pas over een paar jaar in de bioscoop verschijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.