De meeste films van Walt Disney zijn vaak voor een jonger publiek. Met Pirates of the Caribbean werden ook de oudere doelgroepen bereikt. En dat willen zij nu ook bereiken met de film Prince of Persia: The Sands of Time, met als regisseur Mike Newell (bekend van onder andere Four Weddings and a Funeral en Harry Potter and the Goblet of Fire).De film zal grotendeels het verhaal volgen van de game Prince of Persia: The Sands of Time. De film in het kort:Prins Dastan moet samen met zijn rivale Prinses Tamina achter de machtige vizier Nizam aan. Hun taak is om hem te stoppen om zo het verspreiden van het zand der tijd tegen te gaan.Acteur Jake Gyllenhaal zien we in de rol als Prince Dastan.28 mei 2010 zal de film uitkomen in Amerika en wij mogen hem 8 juli verwachten. Als de film net zo goed en leuk is als de game, dan zit dat wel goed.Wat screenshots voor een kleine indruk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.