De first person shooter Darkest Of Days zal vanaf 8 september in de winkel liggen, aldus 8monkey Labs, de ontwikkelaar van de game. In Darkest Of Days kruip je in de huid van Alexander Morris, die na een rare ontmoeting met een ‘time agent’ de taak krijgt om te voorkomen dat de geschiedenis herschreven zal worden.
Darkest Of Days zal beschikbaar zijn voor de PC en Xbox 360.Het verhaal begint als je vlak voor je onvermijdelijke dood wordt meegenomen naar de toekomst door een ‘time agent’. Deze vertelt je dat er tijdreizigers zijn die proberen het verleden te veranderen in verschillende oorlogen. Onder andere komen de Eerste- en Tweede wereldoorlog voorbij.

Voordat je terug gaat naar de tijd van oorlog, krijg je leuke futuristische wapens mee. In verschillende veldslagen moet je zorgen dat bepaalde belangrijke mensen blijven leven.

Darkest Of Days zal ook gebruik maken van een nieuwe engine, genaamd Marmoset. Deze engine moet ervoor zorgen dat Darkest Of Days een grafisch hoogstandje wordt. Zo zorgt de engine er onder andere voor dat er verschillende “non-playing characters” in beeld komen, zonder dat de game er grafisch op achteruit gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.