Webcammen is helemaal hot in deze tijd. Met familie aan de andere kant van de wereld, met je vriend of vriendin of met je msn contacten. Natuurlijk wil je wel een goede cam en goed beeld. Daarom hebben wij voor jullie de Microsoft Livecam VX-2000 getest!KleinOp het moment dat de webcam uit de verpakking komt valt al gelijk op dat het een klein formaat is. Daarbij ziet hij er niet opvallend uit en heeft de optie om op een tft beeldscherm te staan. En warempel na de andere webcam die ik gehad heb valt deze niet van mijn monitor op de grond. Positief punt natuurlijk! Nu kijken of hij net zo goed werkt!

KwaliteitZodra de webcam zijn werk mag doen en mij mag laten zien of ik ook lief kan lachen zie ik gelijk een mooi duidelijk helder beeld wat zich naar het licht in de kamer aanpast. Wat natuurlijk fijn is. Wel zie je daardoor alles tot je moedervlekje op je linker wang toe.

Extra’s Deze webcam bied verschillende extra’s zo kun je naast webcammen ook foto’s maken. De foto’s zijn van goede kwaliteit. Ook leuk is de kleuren veranderen je kan je camera ook instellen naar zwart wit. Ook leuk is dat je extra’s aan je foto’s kan toevoegen van plaatjes tot kapsels van hoedjes tot konijnenoren. De webcam registreert waar je haar je bevind en plaatst het daarop. Slim dingetje dus! Je hoeft niet allerlei kunstjes uit te halen voor een roze kapsel, kroontje of konijnenoren. Nog meer extra’s zijn de mogelijkheid tot een verdraaid gezicht, grote ogen, brede lach. Je kan het zo gek niet verzinnen of de webcam bied je de mogelijkheid.

MsnVia de call icoon kun je via msn videochatten. Je hebt de mogelijkheid tot praten met iemand en diegene kan je ook zien. Leuk is ook dat je de extra opties ook tijdens je msn chat kan toepassen. Zo kun je eens wat grappigs laten zien aan diegene aan de andere kant van de computer!

MeningDe webcam is een leuke must have. Hij is wel gewoon standaard zwart wat misschien wat minder vrolijk is. Echter is de grootte ideaal. Wat ik wel een nadeel vind en waar ik me lichtelijk aan irriteer is dat je de helft van de tijd op de een of andere manier geen foto’s kunt maken. Dit is ook de reden dat ik geen shots kan toevoegen aan de review.

Helaas is er ook geen uitleg over te vinden in het help menu. De testcam is engels je moet dus wel engels beheersen wil je uitleg kunnen lezen. Microsoft WebsitePrijs29,95

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.