Het is weer bijna Moederdag. Wat betekend dat we weer leuke cadeautjes moeten verzinnen voor onze lieve mammies (of vriendin!). Heb je geen inspiratie? Of wil je eens wat echt origineels geven? Kijk dan maar eens snel in onze Moederdag cadeautjes top 10!

10 De PC cleaner
Vast iedereen heeft het wel eens, dat er iets tussen je toetsenbord valt. Vervolgens weer dat gepruts om het er tussen uit te krijgen. Maar dat kan natuurlijk ook een stuk makkelijker en het ziet er nog leuk uit ook! Verschillende kleine stofzuigertjes voor je toetsenbord en beeldscherm cleaners in allerlei vormen en maten zijn er inmiddels beschikbaar. Een leuk Moederdag cadeau waar je ook nog eens iets aan hebt.

9 USB puntenslijper
Ontzettend praktisch en toch wel leuk. De USB puntenslijper is gewoon op je pc aansluitbaar waardoor je geen batterijen nodig hebt om hem te laten werken. Daarnaast raak je hem ook niet snel kwijt en is ontzettend makkelijk in gebruik. Het is ook mogelijk er gewoon batterijen in te doen.

8 De USB-stickGrappig maar toch elegant, dat is de perfecte USB. De lipstick USB is daar een goed voorbeeld van. Ook leuk om te geven is een USB in de vorm van een poppetje en een externe USBpoort in de vorm van een auto. Erg grappig om zo bij elkaar te zien.

7 Muis
Het is zo simpel maar wel leuk en vrolijk. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Van auto’s tot hartjes en golfballetjes. We love diamonds 😀

6 Mok
Een mok leuke mok die jou passie aangeeft. Leuk leuk leuk. Zeker in combi met een thee/koffie USB warmhouder.

5 i-Buddy
Is je moeder helemaal gek van MSN? Dan is de i-Buddy een geweldig cadeau. Deze usb-gadget reageert met lichteffecten en bewegingen op ontvangen MSN emoticons. Hij is er in verschillende soorten en behalve een usb-poort niks extra’s nodig.Let op! Messenger 7.0 of hoger is vereist!

4 Toastit cardreader
Een leuke manier om je memorycards af te laten lezen. Dit tostiapparaat is makkelijk op je pc aan te sluiten via een USB. Het is een 7 in 1 cardreader, waarin7 memorycards tegelijk kunnen worden ingevoerd. Het apparaatje download razendsnel informatie van je memorycard en ook uploaden gaat snel.Je hebt er Windows 98 of hoger voor nodig, is makkelijk te installeren en er is geen adaptar voor nodig.Klein en praktisch dus!

3 USB Stress Ball
De USB stress stick is een goed en komisch hulpmiddel tegen stress. Wordt je helemaal gefrustreerd van die van je pc, knijp in de USB stress stick en zie je beeldscherm vervormen door jouw stress/agressie. Het is niet alleen prettig om even hard ergens in te knijpen maar vrolijkt je daarbij ook nog op, werkt dus dubbel zo goed!Zie het filmpje hieronder

2 Hamster USB
Een dier die behalve stroom verder niets nodig heeft. Tadaa hier is de USB Hamster. De hamster rent met een bepaalde snelheid door zijn rad afhankelijk van jou computergetik. Speciale software registreert elke toetsaanslag. (alleen voor windows 2000 en XP)Nu is het natuurlijk de vraag wie er eerder moe is. Jij of de hamster. Als je de hamster even zat bent (of de hamster jou) kun je hem ook uitzetten met een schakelaartje. Behalve zo nu en dan een paar nieuwe batterijen hoef je deze hamster verder geen eten te geven.

1 Panic Button
Raakt je moeder ook wel eens gestrest van de computer? Dan hebben we hier de perfecte oplossing voor hoor. De Panic Button.

Panic Button USB stress bal:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.