Zijn wij gamende vrouwen nou echt een bedreiging voor de gamende man? Lijkt het alsof we stiekem hun geliefde gamewereld infiltreren? Of we van een andere planeet komen? Deze vragen heeft de schrijver van de Feature: Een analyse van de vrouwelijke gamer op de website powerweb waarschijnlijk gehad toen hij startte met artikel.

wrote
“Vrouwen, dat zijn toch die mooie maar onbegrijpelijke wezens, die mij altijd aankijken alsof ik een enge ziekte heb? Tja, ik heb niet zo heel veel contact met meiden, laat staan dat ik er ooit met één naar bed ben geweest, dus ik weet het niet precies. Gamen ze ook? Dan spelen ze zeker alleen maar Hello Kitty en Horse Shit Simulators?”

Het eindresultaat van deze jongeman in kwestie die het artikel geschreven heeft willen we jullie natuurlijk niet onthouden

wrote
Goed, we mogen toch wel stellen dat vrouwen anno 2009 een wezenlijk onderdeel van de gaming community vormen. Ze spelen dan wel andere games dan wij mannen, maar het zijn daarom niet minder fanatieke of slechtere gamers. Integendeel, sommige typisch vrouwelijke eigenschappen zijn juist bij uitstek geschikt voor gaming. Ja jongens, wen er dus maar aan: de ‘zwakke’ sekse neemt, net als op andere vlakken in de maatschappij, langzaamaan de gameswereld over. Is dat iets om trillend van wakker te worden in je slaap? Nee joh, want wat is er nou leuker dan onze grootste hobby delen met vrouwen!

Erg zonde natuurlijk zijn de plaatjes die erbij gebruikt worden. Maar het scheelt dat er van de mannelijke gamer ook genoeg “foute” plaatjes zijn waarom mannen nou zulke gezichten moeten trekken blijft voor ons natuurlijk een groot raadsel….



Nieuwsgierig geworden naar het hele artikel? Lees het hier Laat je vooral niet tegen houden om hierop te reageren met jou mening!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.