4 Pijlen een schuimmat en een hoes. Zo ziet hij eruit. De Joystep Deluxe van dansmat.nl. Tijd om deze mat eens te gaan uitproberen!LooksDe dansmat ziet er uit als een echte dansmat. Hij is groot wat hem misschien een beetje onhandig maakt om zomaar even op te bergen. Gelukkig kun je hem uit elkaar halen en ergens achter of tussen schuiven waardoor dat de mat zo gepakt is.

DansenVoordat je gaat dansen heb je eerst het programma Stepmania nodig. Dit krijg je bij dansmat.nl heel fijn meegeleverd met een zeer duidelijke uitleg. Het instaleren was zo gedaan door de duidelijke uitleg. Tijd om te gaan dansen!In het programma kun je verschillende instellingen doen. Welke pijlen je gaat gebruiken en of je op hoog nivo danst of lekker rustig aan doet. Ikzelf dans op sokken of blote voeten. Met schoenen vind ik zonde voor de mat. Pas wel op wat voor sokken je aandoet! Een gekneusde enkel of uitglijder is zo gemaakt. Op de Deluxe editie merk je gelukkig wel de kwaliteit van de mat. Ik kan gelukkig op bijna alle sokken vrolijk springen op de mat! Aangezien ik best groot ben, ben ik een beetje bang voor de buren uit de flat. Gelukkig kom ik er heel snel achter dat door het rubber de mat de geluiden heel erg dempt. Vrolijk ga ik aan de slag. Na een nummer of 3 / 4 fanatiek te hebben gesprongen begin ik toch wel wat moe te worden.

GezondVoor de dames en heren die het nog niet weten, dance dance revolution is in sommige landen een echte officiële sport wat natuurlijk betekent dat je er echt een conditie mee kan opbouwen en er vetverbranding plaatsvindt. Mij valt op dat het inderdaad behoorlijk intensief is. Na een paar nummers krijg je het toch wel warm en begin je te zweten. Ik denk dat het wel een beetje te vergelijken is als rennen op een loopband. Mocht je het echt willen gebruiken als sport of om te trainen is het wel verstandig het niet op het makkelijkste niveau te doen en meerdere keren per week. Ik merk zelf na het een periode regelmatig te doen dat ik toch mijn conditie wat omhoog krijg.

Meerdere platformenDe dansmat is niet alleen te gebruiken op de pc maar ook op de playstation 2 dus mocht je geen plaats hebben achter je computer dan kun je hem altijd aansluiten op je playstation 2 als je er een hebt. Natuurlijk zijn er vele verschillende dansmatten te verkrijgen niet alleen maar voor ps2 of de pc, ook de wii en xbox 360 en de machines natuurlijk. Mijn MeningIk heb zelf een dansmat voor de Wii en de Joystep Deluxe geprobeerd en ben he-le-maal fan! De mat is super om te dansen, hij is veilig en houd geluid tegen van het springen. Zelfs als je in een flat woont kun je met gerust hard een Dance Dance Revolution workout doen!

InformatieType: Joystep DeluxeKost €49,95Te koop bij: Dansmat.nlExtra informatie: Ook te koop in Duo pakket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.