Naast het zijn van stylist voor onder andere het programma Hollands Next TopModel, schijnt Bastiaan van Schaik ook een Sims fan te zijn. Omdat hij dag in dag uit met mode bezig is, heeft hij samen met gamesguide de mode van The Sims 3 onder de loep genomen. Kunnen onze Sims de zomer van 2009 fashionable doorkomen? Wellicht steken wij er zelf ook nog een beetje van op..

Discover, Dare en Dream zijn de grote 3 trends voor deze zomer. Bastiaan legt uit wat deze trends inhouden. In het filmpje komen er ook kledingvoorbeelden aan te pas, zodat je kunt bekijken of jouw Sims er daadwerkelijk modebewust bijlopen. Discover is een beetje een ecologische trend groen en bruintinten, leer en linnen, allemaal erg natuurlijk. Bij Dream komen er allemaal pastel tinten en zweverige stoffen aan te pas. Bij Dare is het een kwestie van elke print die je kunt vinden door elkaar mixen. Als je outfit klaar is, moet je natuurlijk nog een accessoire uitkiezen om je outfit helemaal af te maken. Accessoires in The Sims 3 zijn volop aanwezig, denk aan, horloges, zonnebrillen, oorbellen, mutsen, echt van alles. Maar er mist toch wel een belangrijk item, de handtas! Naast je kleding, accessoires kom je ook nog aan je make-up toe. Volgens Judith Pronk zijn er voor de make-up 2 trends, of alles heel nude en kaal, gezond en zo min mogelijk make-up. Of je gaat naar de statement lip, knalrood, fuchsia, oranje, zwart… Het FILMPJE kun je hier bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.