Een platte verpakking, schitterende diamantjes en een mooi roze kleurtje zo ziet deze muismat eruit als je hem uit de verpakking mag scheuren! Wil je alles weten over deze muismat? Lees dan snel verder!

Roze en diamantjes!Het allereerste dat je opvalt op het moment dat je de muismat neerlegt is de ontzettend mooie roze kleur! Hij ziet er uit als een echte “Girly” muismat door de kleine versierseltjes en kleine swarovski steentjes die erin verwerkt zitten. De mat is roze met bordeaux rode versieringen.

Kleine muismatDe muismat is wel een stuk kleiner als de muismatten die ik als gamer gewend ben. Op het moment dat ik hem dan ook op mijn oude muismat leg, steekt die er ook ruim onderuit. Helaas dat ik zelf ook een nogal grote game muis heb, waardoor het matje wel wat klein overkomt en te klein is voor mijn muis. GamenNatuurlijk is de muismat getest op het gamegehalte. De muismat zelf is wel fijn om je muis op te hebben liggen. De mat zorgt ervoor dat de muis snel en goed over de mat kan bewegen. Dus je bent zeker wel snel genoeg om je game goed te spelen!

MeningIk was helemaal verliefd op de muismat zodra ik hem uit de verpakking haalde. Voor een wow gamesessie is de muismat zeker geschikt. Zodra je hem echt voor shooters wil gebruiken heb je toch een iets grotere muismat nodig! InformatieMerk: NovaNaam: My Lady Precious by NovaOfficiele website: http://www.esportnova.comNederlands en Belgisch Verkooppunt: http://shop.cyes.nl/Prijs: €17,00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.