Met mannen die gamen is niks mis, maar wat als ze gamen belangrijker vind dan jou? Dan is er toch echt iets goed mis, ik zal mijn ervaring met jullie delen. Want pas op voor deze mannen, je hebt er niks aan! In mijn column van Gamegirl! Knuffel?! spreek ik over een jongeman die mij een knuffel geeft omdat ik game. Hij had ook nog een vriend bij zich en die zag ik wel zitten. Jong en verlegen dat ik was vroeg ik met veel gemurmel om zijn MSN en zo raken we aan de praat en zo leren we elkaar even beter kennen. Ik vond het zo leuk dat ik een vriendje had gevonden die gamede dat ik vrij vaak langs kwam om met hem te kletsen, alleen dat zakte heel snel af… Ik vond het prima om met hem mee te gaan naar zijn vrienden maar ik heb er nooit om gevraagd dat hij dan op een rij gaat zitten tussen zijn vrienden achter de pc! Vervolgens krijg ik helemaal geen aandacht meer en denk ik wat doe ik hier?! Dit is zo een paar keer doorgegaan en zijn vriend heeft meer met mij gepraat dan hij soms op een hele dag, dan heb ik het nog niet eens over het lichamelijk contact… In drie maanden hebben we niet meer gedaan dan soms een keertje zoenen, ik trok het toen op een gegeven moment echt niet meer. Ik moest een uur naar hem toe reizen en ik had steeds het gevoel dat ik er voor niks was. Toen ik zelf mijn Ds mee ging nemen om maar wat te doen te hebben besefte ik dat het niet langer zo door kon gaan. Ik heb het snel uitgemaakt en ben weer verder gaan zoeken naar een gamer die wel behoefte heeft aan aandacht van het vrouwelijke geslacht!! Hij had ook geen werk en het enige wat hij deed was gamen… dat was echt niks voor mij! Dus Girls kijk uit voor de gamende man die jou geen aandacht geeft!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.