Voor de gamers die nieuwsgierig zijn naar de nieuwe game My Sims Party kunnen deze game gaan proberen. In de Demo kun je een mini game proberen. Lees snel verder hoe je de game kan downloaden!Het downloaden van de demo in het Nintendo-kanaal is simpel:1. Zorg dat je Wii een verbinding heeft met het internet en ga naar het Nintendo-kanaal. Als je het Nintendo-kanaal nog niet hebt, dan kun je dat gratis downloaden in het Wii-winkelkanaal.2. Kies voor ‘Titels zoeken’ en vervolgens voor ‘DS-downloadservice’.3. In de lijst met beschikbare demo’s kun je de MySims Party-demo kiezen.4. Zet nu je Nintendo DS aan en selecteer de optie ‘DS Download Play’ in het menu.5, Als je Nintendo DS een verbinding heeft gemaakt met het Wii-systeem, moet je het downloaden van de software accepteren en kun je beginnen met het spel!Houd er rekening mee dat de demo van MySims Party slechts tijdelijk beschikbaar is. De demo’s in het Nintendo-kanaal worden regelmatig bijgewerkt. Op dit moment kun je de volgende demo’s downloaden:• Big Bang Mini• Big Brain Academy• 42 Spel Klassiekers• Mario Kart DS• Picross DS• Professor Kageyama’s Rekentraining• Dr. Kawashima’s Brain Training: Hoe oud is jouw brein?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.