Huppelende konijntjes, chocolade eitjes je zou toch bijna denken dat het Pasen is. Maar nee het is een event in World of Warcraft genaamd Nobel Garden. Kijk snel verder om te zien wat je allemaal kan doen!In de starters gebieden van elke race is er volop feest aan de gang. Dit zijn de gebieden waarin je start met questen tussen level 5 en level 10. In de plaatjes lopen Noble Garden konijntjes rond wie eitjes leggen. Deze eitjes moet je oprapen en openmaken. In de eitjes zit dan wat lekkers of wat leuks


Met de spullen die uit de eitjes komen kun je achievements halen. Ook door dingen te doen quests en acties kun je ervoor zorgen dat je de nodige achievements halen. Zo moet je een ei verstoppen in een grote city, in allerlei plaatsen een bloemetje planten en andere races voorzien van konijnen oortjes.

Zelf kun je door het eieren rapen ook in een konijntje veranderen. Een ander leuk weetje is dat je er een pet mee kan krijgen een konijnen vriendje. Alleen is Blizzard zo apart geweest om ervoor te zorgen dat je iets met dat konijntje moet doen. De bedoeling is dat je konijntje vriendjes krijgt. Dit kan als twee pets elkaar tegen komen. Ze worden verliefd en binnen een minuut zie je een paar baby konijntjes weg hupsen. Mijn konijntje werd toch regelmatig aangevallen door hupsende mannetjes maar ze wees er gelukkig een paar af!

Voor je achievements moet je het geluk hebben dat je een ‘tuxedo’ tevoorschijn krijgt! Als je dit geluk hebt en je vind een dame/heer in een mooie jurk en blaast hem/haar een kusje kun je wederom een achievement krijgen.

Ik heb op mijn Shaman alle achievements gehaald en mijn cute litte gnome mage moest natuurlijk de ‘dress’ en de oortjes hebben voor het cuteheids gehalte! En ze kan konijntjes polymorphen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.