Op het moment dat mijn itunes bij deze applicatie uitkomt word mijn aandacht getrokken door de naam. Girl Wars wat moet ik me daar in hemelsnaam bij voorstellen.Deze grappige iPhone applicatie laat via zijn naam al weten wat de bedoeling is. Je gaat andere meiden / personen die ook deze applicatie hebben die verkrijgbaar is voor de iPhone en iPod touch aanvallen. Dit doe je doormiddel van cat fights. Catfights kun je winnen door een grote crew te hebben. Je zoekt doormiddel van een verbinding mensen uit je omgeving die dit spel ook spelen. Daarnaast krijg je geld met dat geld kun jij fashion items komen, hoe meer en hoe duurder hoe beter. Niet alleen jij kan aanvallen maar ook andere speelsters. Je kan elkaar ook dissen en slaan. Kortom het is een echt girly spel waarbij mode en populariteit voorop staan. Een grappige bezigheid als je op je bus moet wachten of in de trein zit. Girl Wars is een RPGSpeelbaar op de iPhone en iPod touchIs gratis te downloaden via iTunes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.