In2Games is begonnen aan next gen motion controlled games (aan elkaar plakken, en je hebt een mooi woord voor scrabble). Er is bevestigd dat er gewerkt wordt aan Squeeballs. Squeeballs wordt een Wii-achtig spel.Er zitten meer dan 100 minigames in zoals bowlen of evenwichtsspellen. Gametrack Freedom (de controller) wordt door in2Games zelf beschreven als: “een splinternieuw controle system voor next-generation game systemen…. Het meest geavanceerde motion gaming systeem ooit gemaakt!”Kortom, in2Games is bezig om de Wii te overtreffen. Zodat je onder andere niet per se een Wii hoeft te kopen om motion gaming te kunnen doen. Er is nog geen datum bekend van wanneer Squeeballs uitkomt, maar er wordt aan gewerkt. Zo komt het motion gaming uiteindelijk ook nog bij de andere consoles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.