Eerder konden jullie de preview al lezen van de nieuwste Ubisoft game Grey’s Anathomy. Wij van female-gamers kregen de kans de game voor jullie de review te doen. Lees snel verder om alles te weten te komen over de game met de knappe dokters.

De game is getest op de Nintendo DS. De game gaat over de gelijknamige ziekenhuis serie waarnaar je kijkt vanuit Meridith Grey’s oogpunt. Ze maakt allerlei dingen mee in het ziekenhuis. Zo ook haar vrienden en collega’s. In de game ben je telkens een ander personage. Het is ook de bedoeling dat je opdrachten en keuzes uitvoert voor het personage wat je speelt. De game speelt zich af in acts de bedoeling is dat jij alle acts unlocked.

Grafisch
Aan de personages kun je goed zien wie welk personage is. Waardoor dat je echt vergelijkingen kan maken met de serie. Alles is dan ook tot in de details verzorgd. Ook de manier hoe jij je operaties of verrichtingen moet uitvoeren. Natuurlijk is het niet te vergelijken met een echte operatie of verrichting maar het is een leuke bijkomstigheid in de game dat je toch zoiets kan doen.

Mini Games en Keuzes
Je krijgt dus in de verhaallijn die je doorloopt momenten dat jij keuzes moet maken in opdracht van je personage. Je kan hierin je eigen keuze toepassen wat soms leuke situaties kan geven.

Voordelen:
– Zelf keuzes maken
– Je speelt zelf de personage
– Met de stylus is het spel goed te spelen
– Zelf de handelingen uitvoeren zoals hechtingen plaatsen en wond verzorgen.

Nadelen:
– veel praten
– uitleg mini games soms wat lastig

Informatie:
Uitgever: Ubisoft
Te koop voor: PC, Nintendo DS, Wii

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.