In Amerika heeft Nintendo special voor hun gold en platinum Club Nintendo members een DSi evenement gehouden. Op het evenement werd er onder andere gezegd dat het dadelijk met de DSi mogelijk zal zijn om oude Game Boy en Game Boy Advance spellen te downloaden, zoals dit op de Wii al kan via het Wii-winkelkanaal.

De oude Game Boy en Game Boy Advance spellen zou je dan kunnen opslaan op je SD kaart en ze ook via het kaartje kunnen afspelen. Dit nieuws blijft echter nog een gerucht, omdat Nintendo hetzelf nog niet officieel naar buiten heeft gebracht. Hopelijk is het waar, want dan zal de DSi nog een stuk aantrekkelijker worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.