Het mag toch wel een van de spectaculairste releases van 2009 genoemd worden. De opvolger van het mateloos populaire deel 4 komt vrijdag 13 maart uit.-De eerste reviews sijpelen binnen en lopen redelijk uiteen. Zo geeft de Britse Official PlayStation Mag een 8/10 terwijl de Amerikaanse OPM een 5/5 uitdeelt. De OXM geeft een 9/10.-De demo is meer dan 4 miljoen keer gedownload-De speelduur is helaas niet zo lang als deel 4. Het wordt gemiddeld geschat op 8 uur en 80 minuten aan cutscenes.-Sinds deze week is het spel gelekt op verschillende torrent-sites. Helaas is de realiteit dat dit steeds vaker gebeurt (Fallout 3, Gears of War 2).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.