Na een paar dagen lang praten heeft de Dualcore-staff besloten met dit nieuwe project te beginnen, een tweede female Squad Dualcore-EU. Hieronder kun je de line-up vinden en reacties van het team.Nicole “nCL” Ferdinand:

“Ik vind het geweldig. Veel meiden uit verschillende landen bij elkaar in een team met een clan die al langer bestaat. We zullen veel trainen om onze teamplay te verbeteren.We zullen mee doen met cups en ons doel is om uiteindelijk een goede plek te krijgen in het ESWC.”

Nathalie “nallz0r” Lind:

“Ik hou er van! De meiden zijn fantastisch, we zullen veel lol gaan hebben. We zullen zeker ons best doen, en allereerst het ESWC winnen, waarom ook niet.”

Marie “ANevem” Alleaume:

“Ik vind het erg fijn om met deze meiden te spelen, het is een leuke ervaring. Het zijn allemaal goede spelers en ik zie er erg naar uit om met cups mee te doen en op LANparty’s te verschijnen.

Line “Vanilje” Lilleb� Eriksen:

“Ik vind het erg spannend. Ik heb lang naar een meidenteam gezocht, en ik hoop dat dit het team zal zijn waar ik naar opzoek was. De eerste keer dat we samen speelden deden we het erg goed. Ik verwacht alleen maar verbetering des te meer wij samen spelen. Ik heb hiervoor veel met Nathalie gespeeld en dankzij haar zit ik nu in het team. Ik kijk er erg naar uit om samen met de meiden te spelen. Mijn toekomstige plannen in het team zijn o.a. veel oefenen, en naar het ESWC gaan. Ook zullen er wat bootcamps zijn en online tournamenten. Het wordt een leuke tijd, alleen het is moeilijk te zeggen waar we zullen eindigen.”

Line-up:Dualcore-Team EU Nicole “nCL” Ferdinand Nathalie “nallz0r” LindLine “Vanilje” Lilleb� EriksenMarie “ANevem” Alleaume Trine “vixepot” Pilgaard Knudsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.