Gisteren was het dan zover. Het eerste Female Gamers event in samenwerking met IT-Games. De dames streden voor de eerste plaats met de game Dance Dance Revolution. Het was een spannende wedstrijd waarbij de dames prijzen konden winnen van Rufties.com en Cyes.nlNadat alle deelneemsters zich gemeld hadden en klaar waren konden we starten. Helaas op het laatste moment 3 afmeldingen binnen gekomen. Gelukkig kwam er nog een onverwachte aanmelding bij waardoor we uiteindelijk met 12 meiden konden starten.

De meiden moest zich eerst bewijzen op de dansmat hoe goed ze waren. Naar aanleiding hiervan werd bepaald wie uiteindelijk tegen wie moest dansen op de mat. Er werd gewerkt met een winnaar en loser bracket. Dit houd in dat nadat je uitgeschakeld bent je nog steeds kans maakt op de eerste plaats. Gelijk viel op dat er een paar goede dames aanwezig waren die een flink potje DDR lieten zien.

Wat je merkte was een niveau verschil sommige meiden werden helaas vrij snel uitgeschakeld door hun tegenstander, andere hadden het geluk dat ze wonnen en weer andere bereikte een score die ze niet verwacht hadden, dit maakte de wedstrijd natuurlijk erg spannend.

De jury

De uitslagRond 6 uur werd de finale gespeeld door Re0wen tegen Tare. Het eerste nummer was ontzettend spannend. Dit nummer wist Tare te winnen. Het tweede nummer mocht Tare uitkiezen en wat ons al opgevallen was is dat ze goed is op de mat. Ze koos een uit de reacties te merken zeer pittig nummer. Helaas was Re0wen hier niet tegen opgewassen en stapte vroegtijdig van de mat wat Tare een terechte winnaar maakte.

De bekers

1e Plaats: Tare 2e Plaats: Re0wen3e Plaats: AliaMax4e Plaats: Elise5e Plaats gedeeld: Michiaap en Dipje7e Plaats gedeeld: Venus92 en Spekje9e Plaats: Sophy10e Plaats: Marleen11e Plaats: Maartje12e Plaats: LaMatjuuh

De winnares!

De winnaressen: Tare, Re0wen, Aliamax

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.