Na de komst van de game Spore werd de game in een korte tijd ontzettend populair. Zo besloten de makers van EA games niet alleen de sims uitbreidings pakketten te geven maar ook de Spore game. Op dit moment staan er 65 miljoen creaties van Spore beestjes op het net. Hieruit maakt EA games op dat de game enorm veel fans heeft. Speciaal voor de fans komt EA games nu met de volgende uitbreidingen:– Spore Ruimte avonturen, – Spore Creature Keeper*,- Spore Hero* – Spore Hero Arena*Het eerste uitbreidings pakket kunnen de spellers in het voorjaar verwachten Spore Ruimte avonturen staat dan op het programma. EA Games heeft het volgende te zeggen over de nieuwste uitbreiding van Spore:

wrote
Spore Ruimteavonturen geeft de oorspronkelijke ruimtefase uit Spore nog meer variëteit en diepte. Spelers kunnen zichzelf neerstralen naar planeten, avontuurlijke missies ondernemen en voor het eerst zelfs hun eigen avonturen creëren. In elk avontuur kun je een unieke beloning verdienen, waardoor je je wezen kunt uitrusten met speciale accessoires, variërend van een energie-ijzer en verbluffende charme tot vliegende schotels en nog veel meer. Spelers kunnen zich als krijger een weg naar de overwinning vechten of de polonaise dansen met nieuwe vrienden. Dankzij een praktisch onbeperkt aantal avonturen gecreëerd door spelers, zijn er meer spelmogelijkheden dan ooit tevoren. De ‘avonturenschepper’ in Spore Ruimteavonturen biedt spelers de gereedschappen om hun eigen missies te creëren en deze met vrienden te delen via de spore website

Voor de Wii zal er ook een spore game gaan komen. EA games laat weten dat ze hun debuut op de Wii willen maken met hun game Spore Hero. Een gloednieuwe adventure-game die zich richt op creativiteit en evolutie en die speciaal is gemaakt voor de unieke besturingselementen van de Wii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.