Gamemaker Ubisoft komen in januari met een nieuwe game op de markt genaamd My fitness Coach: Get in shape. Nieuwsgierig naar deze game? Lees dan snel verder!Personal CoachIn de game krijg je te maken met je eigen persoonlijke coach genaamd Maya. Maya test in het begin je fitness level en van daaruit maakt ze samen met jou een trainingsschema en zet je jou doelen met jou vast. Maya doet natuurlijk goed haar best voor je want ze gaat er ook voor zorgen dat jij deze doelen waarmaakt. Ze zal je begeleiden met je oefeningen. Verder zal ze je de nodige peptalks geven en je stimulering geven om door te gaan.

Wat gebeurd er nog meerTijdens je training ga je ook je huidige fitness level bespreken. Er word dan waarschijnlijk gekeken naar je eet en leefgewoonte. Tijdens het spelen van de game kun je precies duidelijk zien hoe alle bewegingen gemaakt moeten worden en welke manier goed is voor je houding.

Jouw persoonlijke goalsJe kan met deze game je persoonlijke doelen vaststellen. Denk aan gewichtverliezen, je bezighouden met allerlei onderdelen van je lichaam. Verder kun je ook een heel programma opzetten met de game. Een programma om je doelen te bereiken. Wat kun je allemaal doenHet spel bestaat uit 5 verschillende manieren hoe je workouts kan uitvoeren. Ook zijn er 4 muzieksoorten waarop je de oefeningen kan doen. hip hop, 80’s, latin en dance. Ook mediteren hebben ze als onderdeel toegevoegd aan de game. Je kan hiermee je strekoefeningen en yoga doen.

De game ligt in de winkels vanaf 28 januari. Misschien leuk om het spel aan te schaffen en alsnog aan je goede voornemens toe te voegen om sportief 2009 in te gaan. De game word op de markt gebracht door Ubisoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.