Dat de buurt er anders uit ziet dan in The Sims 2 is vast geen verrassing. Ze moeten toch met wat moois komen om deze nieuwe game de voorgangers te laten overtreffen. Je kunt makkelijker van de ene naar de andere kavel lopen, er zijn eindeloos veel bouwmogelijkheden en verschillende betekenissen aan de buurt. In eerste instantie start je met een buurt die in Amerika de naam: “Sunset Valley” heeft gekregen.

Kavels worden op verschillende manieren aangegeven met icoontjes: – werkplekken – hangplekken- huizen van vrienden en familie

Als je kennis maakt met je buren krijgen je sims ook meer mogelijkheden om kavels te bezoeken. Je kunt hun huis altijd bewonderen omdat je niet alleen jouw kavel hebt waar je woont. Je kunt vlekkeloos naar andere kavels lopen zonder laadschermen. Je kunt ook nu weer zelf weten waar jouw sims komen te wonen. Een oud krakkemikkig huisje op een klif, een modern huis in de buurt, aan het strand of bouw je liever zelf een huis? Dat is ook mogelijk door een lege kavel te kopen en zelf wat op te bouwen. Of als je liever eerst kennis wilt maken met het spel kun je een al bestaande familie uitkiezen om mee te spelen.

Je kunt overal heen met je sims, afspreken in het park met een vriend om te gaan vissen. Ga op de fiets. naar het park en laat de auto staan om alleen mee naar het werk te gaan. De buurt en zijn omgevingen blijven veranderen. Andere type gelegenheden om naar toe te gaan kunnen zijn een kunst galerie, het kerkhof, de sportschool en natuurlijk nog vele andere. Je kunt er flink op uit om nieuwe mensen te ontmoeten en van de omgevingen te genieten. Je weet nooit wat je te wachten staat. Wat er aan de ene kant van de stad gebeurd heeft ook weer invloed op de andere kant van de stad. Er zijn eindeloze mogelijkheden aan creativiteit.

Wist je dat?- De sims uit je buurt groeien samen met de sims waar jij mee speelt op. Als jij gaat trouwen, zullen zij dat ook langzaam aan doen, krijg jij werk, dan hebben hun ook een baan.- Er is eerst maar 1 buurt, ‘Sunset Valley’. Na een paar weken zal er op de website een programma komen om zelf buurten te maken en te downloaden.- Er‘Community kavels’ zijn waar jouw sims anderen kan ontmoeten. Denk hierbij aan het zwembad, Bistro, bibliotheek, kledingzaak, gemeentehuis en de boekenwinkel.- Je kunt je huis verplaatsen naar een grotere kavel, als je meer ruimte nodig hebt om uit te breiden.- De wind de bomen laat bewegen, net als in het echte leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.