A Kingdom For Keflings kun je met je eigen avatar op de Xbox 360 spelen. Je bestuurd een reuze avatar, waarmee je een stad met Keflings moet managen. Deze inwoners kun je aan de gang zetten om het stadskapitaal te vergroten, maar je kan ze ook gewoon met rust laten en zelf aan de gang gaan met houthakken of mineralen verzamelen.

Een leuk ander voordeel van de reus is dat je geen onzichtbare handen nodig zal hebben om Keflings op te pakken (zoals we vaak in vergelijkbare spellen zien). Stuur gewoon je grote avatar erop af en hij brengt je Keflings waar je maar wilt. Het spel heeft geen specifieke levels of opdrachten om uit te voeren, het is de bedoeling dat je op je eigen tempo de stad gaat uitbreiden en het geheel mooi gaat aankleden. Geen vijanden, geen natuur rampen, alleen jouw reus en een stad vol met Keflings in een “sandbox” principe.

Een spel als dit is leuk als je er van houdt om tussen al het shooter en race geweld een spel te spelen waarin het eigenlijk niet zoveel uitmaakt allemaal. Het spel is langzaam en je kan niet dood gaan. De muziek versterkt de ontspannen sfeer van het hele spel. Het is ook prettig om dit spel te spelen als je even wat ontspanning wilt Het spel zal tevens voorzien zijn van een co-operatieve multiplayer mode: Via Xbox Live kun je met 3 andere reuzen aan een stad bouwen.

Je kunt deze XBLA titel downloaden voor 800 MS Points.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.