Wellicht dat je al eens iets hebt gelezen over GreenPeace die boos zijn op Nintendo, omdat hun Eerdere posts van ons consoles giftig zouden kunnen zijn. Dit was niet alleen op Nintendo gericht, ook naar de makers van de Playstation en Xbox. Alleen Nintendo kwam hiermee met een weerwoord waarin ze toch aangaven dit te gaan verbeteren. Inmiddels zijn we alweer een tijdje verder en lijkt er nog niets te zijn veranderd? Of alleen bij Nintendo niet?Greenpeace is dus eigenlijk boos op Nintendo omdat ze hun belofte niet na zijn gekomen. Iza Kruszewske heeft een reactie van Nintendo ontvangen waar ze eigenlijk niet zoveel mee op schiet:

wrote
Iza“What really struck me was Nintendo’s response when we asked them about this. They said that their products don’t create waste because… People hang onto them!””It’s a very inadequate response, and I’m surprised a serious company like Nintendo would even respond that way.”

Bij Playstation schijnt dat ze de zaken al beter op een rij hebben dan voorheen en GreenPeace laat weten dat ze bij Sony best trots mogen zijn. Ook bij de Xbox fabrikant Microsoft hebben ze een beetje lof verdiend. Met een moeizame start zijn de dan nu toch bezig met een groenbeleid. Nu Nintendo dus nog… Of hebben ze eigenlijk wel gelijk door te zeggen dat niemand hun consoles weggooit? Wat als hij nou kapot gaat tijdens een valpartij op een baksteen (of net andersom). We wachten het maar af tot Nintendo in ziet dat ze ook een beetje om het milieu moeten gaan denken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.