Rainbow studio’s is bezig met een game genaamd Deadly Creatures voor de Wii. De game word gelanceerd door THQ. De videogame valt in het actie/thriller genre. In de game speel je een Schorpioen of Tarantula en vecht je tegen andere insecten, reptielen en spinnen. THQ zelf noemt het een natuur documentaire game….THQ maakte vandaag bekend dat de ‘stemmen’ van de Schorpioen en Tarantula zullen worden gedaan door Billy Bob Thornton en Dennis Hopper. Wie de Schorpioen wordt en wie de Tarantula is nog niet bekend. Andere bronnen melden dat ze helemaal niet de stemmen van de Schorpioen en Tarantula gaan doen maar de stemmen van twee mannen die op het pad van de twee dieren komen terwijl ze opzoek zijn naar goud in de woestijn dat is achtergelaten in de Amerikaanse civil war.

Billy Bob Thornton“What surprised me about Deadly Creatures is how it looks…like watching a movie,” “The scorpion and tarantula are like two actors meeting up for a gun fight.”
Dennis Hopper“Gamers are really going to love Deadly Creatures,”


Hoofd designer Jordan Itkowitz vertelde dat hij zich altijd af vroeg hoe het zou zijn om een slang of spin te besturen met een Wii remote. Uiteindelijk is er dus gekozen voor een Tarantula en Schorpioen. Beide dieren hebben verschillende speelstijlen. De Schorpioen is meer aanvallend en agressief in tegenstelling tot de Tarantula die zich meer onzichtbaar opstelt en toeslaat.Tja, geen idee wat we van deze game moeten denken maar het klinkt allemaal nogal vreemd.Wanneer de game uit komt is nog niet bekend, dus we zullen zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.