Denk aan zombies… héél veel zombies. SEGA komt na The House of Dead 2 & 3 Return met The House of Dead: Overkill voor de Nintendo Wii. Zoals altijd in de stijl van de Grindhouse films.Aangezien deze game vol zit met enge en bloeddorstige zombies, is het raadzaam om de zombies zo snel mogelijk neer te schieten, wil je een kans houden om te overleven ;)Ondanks dat de Grindhouse films vrij extreem zijn, schuwt men dit niet bij SEGA. Er is geen censuur en gaan met de game tot het uiterste. PEGI, de USK, de ESRB, de OLFC of de CERO zijn voorbeelden die liever geen overdreven geweldadige games willen. Producer Neil McEwen ziet echter geen enkele reden om zich ook maar enigzins in te houden. Een eventuele reden om de game te bannen zal er echt niet inzitten, omdat alles al eerder in de films is gebeurd.Check hieronder de officiële trailer van deze 18+ game:(filmje bevat zombiebloed enzo :P)[yt=350,300][/yt]De release is vooralsnog rond het voorjaar 2009.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.