Morgen 20 november 2008 zal officieel een nieuw accessoires packet van The Sims 2 in de winkels liggen. In dit pakket staan je huis en tuin centraal. Je kunt 3 verschillende stijlen huizen maken; een Marokkaans tintje, Art-Deco stijl of een Secundaire Keizerrijk-stijl. Ook kun je je tuinen opfleuren met verschillende planten, struiken en bloemen. Daarnaast zijn er ook nog bezuiniging mogelijkheden in het spel voor je sims.

Een accessoires pakket van De Sims 2 heeft zo’n 60 nieuwe items voor je spel. Deze keer zitten er ook nog een aantal nieuwe kapsels bij voor de dames en heren. Het ene kapsel ziet er gaver uit dan de andere, maar hierbij geld natuurlijk, smaken verschillen.

Je kunt niet heel erg veel aan je huis veranderen, je hebt een nieuw type dak met schattige raampjes, nieuwe hekwerken, ramen en deuren. Niet te vergeten de tig nieuwe buitenmuur kleuren die erbij zitten. Leuke frisse en heftige kleuren maken je buurt wel vrolijker. Ook zijn er nieuwe halve muren toegevoegd. Deze bevatten een mooi randje, je hebt hem in twee versies, de ene met planten en de andere zonder. Ook zijn er tuin hekken voorzien van plantenbakken, die maken je balkon ook heel fleurig.

Waar het pakket echt om draait zijn de mogelijkheden om je tuin mooier te maken. Er zijn verschillende nieuwe struiken en bloemperkjes om je tuin mooi te maken. Wist je dat zonnebloemen ook rood/roze kunnen zijn? In The Sims dus wel. Naast de planten voor buiten heb je ook nieuwe planten die je in je huis kunt zetten, of als je in het bezit bent van de uitbreiding Seizoenen, dan kun je een leuke tropische kas maken.

Wat in dit pakket ook zit en er erg mooi uit ziet, als je van de grote huizen en rijkdom bent, de grote trap en de kroonluchters die je op kunt hangen! Dit maakt je huis helemaal af en mooi en kunnen je Sims zich koning te rijk voelen.Zoals in de intro al gemeld is er ook een mogelijkheid om de rekeningen omlaag te brengen. Dit kun je doen door het aanschaffen van de zonnepanelen die je in je tuin of op je dak kunt plaatsen. Altijd leuk om te weten toch?

Verder zitten er nog tal nieuwe kleine items in het spel waar je je tuinen en huizen nog meer mee kunt opfleuren! Ook zijn er nieuwe planten voor je vijver en een nieuwe fontein om er in te plaatsen. Ik vind het zeker een aanrader om aan te schaffen voor je Sims. Eindelijk is er meer aandacht besteed aan de tuinen die je nu eens een frisse look kunt geven met de nieuwe voorraad bloemen en planten. De daken zien er ook leuk uit met de schattige raampjes. Voor mij is het een echte toegevoegde waarde, maar dit is wel mijn persoonlijke mening!

Plus punten
– Als je dol bent op bouwen en tuinen
– Je van stijlvolle trappen en kroonluchters houd
– Je eindelijk toe bent aan nieuwe tuin decoraties!

Min Punten:
– Je het bouwen in het spel niet leuk vind
– Het liefste flats bouwt
– Je tuinen en bloemen haat

Uitgever: EA Games
Leeftijds advies: 12+
Nodig: De Sims 2 of De Sims 2 deluxe
Kosten: € 14,99

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.